Samen van waarde

BBL-opleidingsplaatsen

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen, of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ biedt steeds meer medewerkers de mogelijkheid om door te groeien. Dit doen we al door ons ontwikkelingsprogramma Samen van Waarde. Daarnaast leiden we wederom medewerkers op via een werken en leren traject tot Helpende, Verzorgende-, of Verpleegkundige. We hebben daartoe diverse opleidingsplaatsen in onze werkgebieden Hoogeveen e.o., Hollandscheveld, Noordbroek, Groningen, Grijpskerk en Haren.  

Spreekt jou dit aan en wil jij je graag verder blijven ontwikkelen? Maar dan wel graag in de beroepspraktijk? Solliciteer dan op één van de onderstaande:

BBL-opleidingsplaatsen

Werken en leren binnen de NNCZ

(Minimaal 28 uur per week)

Voor de opleidingen die in februari 2021 starten, zoeken wij (beginnende) zorgmedewerkers en zij-instromers die een BBL-opleiding willen volgen op één van de volgende niveaus:

MBO-2,  Helpende Zorg en Welzijn
Het is een pré dat je werkzaam bent als assistent woonbegeleider of enige werkervaring hebt in ondersteunende werkzaamheden in zorg en welzijn.

MBO-3, Maatschappelijke Zorg en Verzorgende IG
Het is een pré dat je de opleiding Helpende of vergelijkbaar hebt afgerond en werkzaam bent als Helpende in de (ouderen)zorg of beschikt over vergelijkbare werkervaring.  

MBO-4, Verpleegkundige
Het is een pré dat je de opleiding Verzorgende IG of vergelijkbaar hebt afgerond en enige werkervaring hebt als Verzorgende in de (ouderen)zorg.

We geven dit scholingstraject vorm samen met het Alfa College zowel in Hoogeveen als in Groningen.

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functies?
Een BBL-opleidingsplaats is een combinatie van werken en leren in de praktijk. Je werkt als leerling/werknemer minimaal 28 uur per week binnen één van onze werkgebieden. Daarbij ben je binnen één van onze teams samen met collega’s verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van cliënten in een woonleefgroep. Je wordt daarbij begeleid door professionele collega’s. Je werkzaamheden zijn deels afhankelijk van het niveau van de opleiding die je volgt. 

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan?
Je voelt je betrokken bij ouderen die zelfstandig willen zijn maar daarbij ook de nodige zorg en ondersteuning nodig hebben. Je kunt je goed inleven in cliënten die kwetsbaar zijn en weet mensen zo te ondersteunen bij alle aspecten van het wonen en leven dat cliënten optimaal de regie over het eigen leven behouden. Je durft het handelen van jezelf en collega’s kritisch te benaderen en ook bespreekbaar te maken. Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken, je bent proactief en continu op zoek naar mogelijkheden om jezelf en collega’s verder te helpen.

Wat bieden wij?
De kans om je talenten verder te ontwikkelen en je loopbaan in de zorg verder vorm te geven. We bieden je een leer-arbeidsovereenkomst tijdens de opleiding en daarna perspectief op een vaste baan in de functie waarvoor je de opleiding hebt afgerond. Alle opleidingskosten worden vergoed door de NNCZ en een deel van de lestijd wordt als werktijd gecompenseerd. Maar wat wellicht het meest belangrijk is: we bieden je de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen tot een uitstekende zorgprofessional.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen middels onderstaande formulier onder vermelding van vacaturenummer NNCZ201116. In je sollicitatiebrief graag duidelijk aangeven voor welk opleidingsniveau je solliciteert en naar welk werkgebied je voorkeur uit gaat. Let op! Dit kan tot 29 november 2020, laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie over de procedure, functies of opleidingen kun je contact opnemen met Sylvia Stadhouder (Expert leren en ontwikkeling) via telefoonnummer 06-51788235 of via mail naar sylvia.stadhouder@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

  Naam*

  E-mail adres *

  Telefoon*

  Vacaturenummer *

  Hoe heb je de vacature gevonden?*

  CV *

  Sollicitatiebrief *

  Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.