Samen van waarde

BBL-opleidingsplaatsen

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ gaat de komende jaren meer medewerkers de mogelijkheid bieden om door te groeien. Dit doen we al door ons ontwikkelingsprogramma Samen van Waarde maar nu willen we wederom medewerkers via een werken en leren traject opleiden tot helpende, verzorgende-, of verpleegkundige.

De NNCZ breidt haar opleidingsplaatsen wederom uit. Wil je deze kans grijpen, solliciteer dan op één van onderstaande

BBL-opleidingsplaatsen

Werken en leren binnen de NNCZ

       (Minimaal 28 uur per week)

Voor de opleidingen die in september a.s. starten, zoeken wij medewerkers die een BBL-opleiding willen volgen op een van de volgende niveaus:

MBO-3, Maatschappelijke Zorg en Verzorgende IG.

Je beschikt minimaal over de opleiding helpende of vergelijkbaar en bent werkzaam als helpende in de ouderenzorg of beschikt over vergelijkbare ervaring.

MBO-4, Verpleegkundige;

Je hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond en hebt ervaring als verzorgende in de ouderenzorg.

We hebben voor de opleiding Maatschappelijke zorg en Verzorgende IG een plaatsingsmogelijkheid in de regio Grijpskerk/Haren/Noordbroek/Groningen en voor de opleiding Verpleegkundige hebben we mogelijkheden in al onze werkgebieden. Je bent bereid om tijdens de opleiding maar ook daarna werkzaam te zijn in alle werkgebieden van de NNCZ.  We geven dit scholingstraject vorm samen met het Alfa College zowel in Hoogeveen als in Groningen.

Functie:

Je  bent binnen een van onze teams samen met collega’s verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van cliënten in een woonleefgroep. Je wordt daarbij begeleid door professionele collega’s en gaat een dag per week naar school. Je werkzaamheden zijn deels afhankelijk van het niveau van de opleiding die je volgt. Leerlingen die in september gaan starten met de opleiding kunnen voorafgaand een aanstelling krijgen als vakantiekracht.

Wie ben jij?

Je voelt je betrokken bij ouderen die zelfstandig willen zijn maar daarbij ook de nodige zorg en ondersteuning nodig hebben. Je kunt je goed inleven in cliënten die kwetsbaar zijn en weet mensen zo te ondersteunen bij alle aspecten van het wonen en leven dat cliënten optimaal de regie over het eigen leven behouden. Je durft het handelen van jezelf en collega’s kritisch te benaderen en ook bespreekbaar te maken. Je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken, je bent pro-actief en continu op zoek naar mogelijkheden om jezelf en collega’s verder te helpen.

De organisatie:

De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is gevestigd in Hoogeveen, Haren, Hollandscheveld, Groningen, Grijpskerk en Noordbroek e.o. Voor informatie over onze organisatie kijk je op www.nncz.nl.

Nadere informatie:

Voor informatie over de procedure, functies of opleidingen kun je contact opnemen met de afdeling P&O, bereikbaar op telefoonnummer 0528-200208.

Wat bieden wij?

De kans om je talenten verder te ontwikkelen en je loopbaan in de zorg verder vorm te geven  We bieden je een  leer-arbeidsovereenkomst tijdens de opleiding en daarna perspectief op een vaste baan in de functie waarvoor je de opleiding hebt afgerond.  Alle opleidingskosten worden vergoed door de NNCZ, een deel van de lestijd wordt als werktijd gecompenseerd. Maar wat wellicht nog wel belangrijker is: we bieden je de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen tot een zorgprofessional.

Sollicitaties:

Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190410 middels onderstaand formulier tot 25 april 2019 worden ingestuurd. In je sollicitatiebrief moet je duidelijk vermelden voor welk opleidingsniveau je solliciteert en kun je aangeven naar welke regio (Grijpskerk/ Haren/ Noordbroek/Groningen) of (Hoogeveen/ Hollandscheveld) je voorkeur uit gaat.

Sollicitatiegesprekken:

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 19.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.