Samen van waarde

Associate degree niveau 5

Vraag jij je wel eens af hoe je jouw cliënten beter en breder kunt ondersteunen en begeleiden? Ben jij ambitieus en wil jij je door ontwikkelen? Dan is de Associate degree Service Welzijn en Zorg wellicht iets voor jou!

Dat is interessant! Wat staat mij in de opleiding te wachten?
Je gaat jouw baan als Verpleegkundige niveau 4 binnen de NNCZ combineren met het volgen van de ad-opleiding. Deze opleiding duurt ongeveer 2 jaar.

De wereld waarin we leven verandert in hoog tempo en daardoor ook de behoefte van onze cliënten. Cliënten behouden graag hun eigen regie en dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Want, samen met jou, vinden wij dat iedereen een waardevol leven verdient! Je leert daarom tijdens de opleiding hoe je de kwaliteit van onze zorg en de ondersteuning kunt verbeteren maar ook hoe je samen met andere organisaties en zorgprofessionals kunt bijdragen aan het zo zelfstandig mogelijk leven van onze cliënten.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om de opleiding te kunnen starten?
Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4. Wat we verder van jou verwachten? Dat jij kritisch durft te zijn, op zowel je eigen handelen als dat van je collega’s, je over een proactieve houding beschikt en dat je altijd zoekt naar mogelijkheden om jezelf, je collega’s en je werk te verbeteren. Daarin denk je in kansen om de zorg verder te kunnen ontwikkelen. Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij kwaliteitsverbetering en bent gefocust op een goede samenwerking met zowel je eigen team als met externe professionals!

Ik ben enthousiast! Wat kan ik van de NNCZ verwachten als ik deze studie begin?
Je krijgt van ons de kans om je verder te ontwikkelen binnen je eigen loopbaan zodat je onze zorg en ondersteuning verder vorm kunt geven.
De opleidingskosten worden geheel door de NNCZ vergoed en ook een deel van jouw lestijd zal als werktijd worden gecompenseerd! Daarnaast kun je op de werkvloer rekenen op goede begeleiding van onze werkbegeleiders en praktijkexperts.

Wij geloven in jouw kracht, omdat jij van waarde bent voor onze cliënten!

Mocht ik vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528-200208 Wanneer we vacatures open hebben staan, dan vind je deze op www.nncz.nl/werken-en-leren.

Associate degree in het kort:
Een associate degree (ad) is een tweejarige opleiding met een
praktijkgerichte opzet. Het niveau van de opleiding ligt tussen mbo-4 en
hbo-bachelor.
Voor wie is een associate degree?
Een ad is geschikt voor mensen die naar het afronden van een mbo-4
opleiding hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten, zichzelf verder willen ontwikkelen of voor mensen die een hbo-studie te lang vinden. Wat zijn de toelatingseisen?
Voor een ad gelden dezelfde toelatingseisen als voor een reguliere bachelor opleiding. Je kunt worden toegelaten tot een ad als je voldoet aan één
van de volgende voorwaarden:
– Je bent in het bezit van een havo- of vwo diploma;
– Je bent in het bezit van een afgeronde mbo niveau 4 opleiding.