Samen van waarde

Assistent Wonen & Zorg

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor het werkgebied De Kaap te Hoogeveen zijn wij op zoek naar een:

Assistent Wonen & Zorg

Voor 16 tot 20 uur

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Als Assistent Wonen en Zorg verricht jij ondersteunende werkzaamheden in de dagelijkse ADL-taken. Jij biedt de ondersteuning bij de verschillende activiteiten op de woongroep. Dit doe je vanuit onze zorgvisie en het individuele zorgleefplan, met het bieden van structuur en veiligheid in de woon- leefsituatie als uitgangspunten. Jij draagt vol trots de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ, namelijk “Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij” immers, samen zijn we van Waarde!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Assistent Wonen & Zorg?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding Helpende niveau 2. Jij beschikt over actuele kennis van de (ouderen) zorg in de volle breedte, waarbij werkervaring in een kleinschalige woonsetting een pré is. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en humor, bent creatief, klantgericht en super gemotiveerd. Wanneer jij daarnaast ook een doener, denker en verbinder bent, samen kan werken met anderen, maar ook zelfstandig kan werken, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als Assistent Wonen en Zorg, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is volgens    FWG ingeschaald in schaal 25.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190808. Dat kan via onderstaand contactformulier. Let op!  Dit kan tot maandag 9 september 2019, laat deze unieke kans niet voorbij gaan. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 11 september 2019.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna van der Molen (gebiedsleidinggevende) via de mail erna.vandermolen@nncz.nl of bellen naar 0528200515. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Assistent Wonen & Zorg in De Kaap!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.