Samen van waarde

Ambtelijk Secretaris OR

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ komt graag in contact met een ervaren:

Ambtelijk Secretaris OR

5 uur per week

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?

Als Ambtelijk Secretaris ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke voorbereiding van de vergaderingen van de Ondernemingsraad (OR). Je regelt de coördinatie, planning van de agenda en communicatie. Daarnaast werk je ook OR-adviezen en instemmingen uit en denk je mee met de ondernemingsraadsleden. Je bent tevens de contactpersoon van de bestuurder. Je bent verantwoordelijk voor de agendaplanning en coördinatie van de OR-vergaderingen en de communicatie hierover zowel intern als extern. Je hebt een belangrijke adviserende functie naar OR-leden, met name over de wettelijke procedures en de Wet op de Ondernemingsraden (WOR). Als Ambtelijk Secretaris draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Ambtelijk Secretaris?

Allereerst heb je minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een juridische richting. Je hebt kennis van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) en de wettelijke procedures die hiermee samenvallen. Jij beschikt over actuele kennis van de (ouderen) zorg in de volle breedte en handelt tactisch en diplomatiek. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme, bent creatief, resultaatgericht en hebt oog voor continue groei van medewerkers en innovatie van processen. Je bent tactisch onderlegd en zowel mondeling als schriftelijk vaardig. Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen. Wanneer jij daarnaast ook proactief bent, beschikt over probleemoplossend vermogen, een echte netwerker bent en om kunt gaan met tegengestelde belangen, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!

En als ik aan het werk ga als ambtelijk secretaris, wat mag ik dan verwachten?

Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 45.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ 191106 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 22 november 2019, laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roeli Mossel (Raad van Bestuur) via de mail (roeli.mossel@nncz.nl) of bellen naar 06-51718359. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Ambtelijk Secretaris!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.