Werken bij de NNCZ

Werken en leren

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Stage

Het opleiden van goede medewerkers voor de zorgsector vinden we belangrijk. Wij hebben daarom altijd een aantal stageplaatsen waarin je de beroepspraktijkvorming kunt doorlopen. Stages kunnen er in alle vormen van dienstverlening zijn, waaronder Verpleegkundige niveau 4/5, Verzorgende/IG niveau 3, Helpende Welzijn/Zorg niveau 2, Basisjaar verzorging/verpleging niveau 3/4 en SPW niveau 4.

Ben jij op zoek naar een BBL-werken/leren plaats? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier en vermeld hierbij het werkgebied dat jouw voorkeur heeft. Indien je op zoek bent naar een BOL-stageplaats verzoeken we je om contact op te nemen met je opleider of te kijken op Netwerkzon.

Ook voor stageplaatsen op het gebied van HR, ICT, Financieel en Facilitair kun je ons benaderen. De praktijkexperts beoordelen iedere aanvraag afzonderlijk door te kijken of wij kunnen voldoen aan de stagevoorwaarden en of er plaats is voor een stagiaire.