Werken bij de NNCZ

Werken en leren

De NNCZ is sterk in ontwikkeling waarbij verhoging van de kwaliteit van zorg op nummer 1 staat. Regelmatig hebben we interessante vacatures van Verzorgende IG tot (wijk)Verpleegkundige.

Wie zijn wij?

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We zoeken regelmatig collega’s die willen samenwerken, verbinden en vanuit hun professie nauw aansluiten bij de zorg van onze cliënten.

We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde! Dit sluit aan bij onze kernwaarden.

Stage

Het opleiden van goede medewerkers voor de zorgsector vinden we belangrijk. Wij hebben daarom altijd een aantal stageplaatsen waarin je de beroepspraktijkvorming kunt doorlopen. Stages kunnen er in alle vormen van dienstverlening zijn, waaronder Verpleegkundige niveau 4/5, Verzorgende/IG niveau 3, Helpende Welzijn/Zorg niveau 2, Basisjaar verzorging/verpleging niveau 3/4 en SPW niveau 4.

Ben jij op zoek naar een BBL-werken/leren plaats? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier en vermeld hierbij het werkgebied dat jouw voorkeur heeft. Indien je op zoek bent naar een BOL-stageplaats verzoeken we je om contact op te nemen met je opleider of te kijken op stagemarkt.

Ook voor stageplaatsen op het gebied van HR, ICT, Financieel en Facilitair kun je ons benaderen. De praktijkexperts beoordelen iedere aanvraag afzonderlijk door te kijken of wij kunnen voldoen aan de stagevoorwaarden en of er plaats is voor een stagiaire.

Meld je aan voor de Jobalert

Vacatures automatisch per mail ontvangen? Meld je aan voor de jobalert van de NNCZ.

Onze privacyverklaring vind je hier. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Twitter.