Samen van waarde

Verzorgende IG/Verpleegkundige Thuiszorg

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Haren e.o. zijn wij op zoek naar een:

Verzorgende IG/Verpleegkundige Thuiszorg

16 – 20  uur per week

 

Functiebeschrijving:

Als verzorgende IG/verpleegkundige verleen je zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens lever je een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team. Je wordt ingezet voor ochtenddiensten, dagdiensten en/of avonddiensten.

Functie-eisen:

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG, Ziekenverzorging of Verpleegkundige;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsbesef en je kunt zelfstandig werken;
  • Je kunt respectvol omgaan met zorgvragers en collega’s;
  • Je kunt werken in een team en beschikt over collegialiteit;
  • Je hebt kennis en/of ervaring met het werken van geautomatiseerde zorgplannen.

Wat bieden wij?  
 Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandighedenpakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35. Wanneer je in het bezit bent van een diploma Verpleegkundige dan word je ingeschaald in functiegroep 40.

Sollicitaties

Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181004 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Dit kan tot 23 oktober 2018.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Magda Ros (Gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 06-11118327.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 30 oktober 2018.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.