Samen van waarde

Verpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Schots & Scheef is hét unieke en eigenzinnige woonproject in de binnenstad van Groningen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij zijn met 17 bewoners en een aantal aanleunbewoners. Wij hebben verschillende (zwaar) lichamelijke beperkingen, maar wonen zelfstandig en voeren zelf regie.

Wij zijn op zoek binnen het project Schots & Scheef naar een:

Verpleegkundige  

(20 tot 24 uur)

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?

Als Verpleegkundige ondersteun je bij de zorg van bewoners van Schots & Scheef. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgbeleid en het realiseren van voorwaarden voor goede, professionele zorg en ondersteuning. Jij bent ook het aanspreekpunt voor betrokken professionals, verwijzers en familie of naasten van onze bewoners. Samen met verzorgenden, facilitaire medewerkers en vrijwilligers zorg jij voor een gastvrije omgeving, met oog voor individuele wensen en behoeften. Wij hebben een zorgpost in de nabijheid van onze zelfstandige woningen en vragen 24 uurs zorg (o.a. op afroep). Jij wordt ingezet voor ochtenddiensten, dagdiensten, avonddiensten en/of nachtdiensten. In dit nieuwe enthousiaste team heb je samen met jouw collega’s de ruimte om gezamenlijk met de bewoners van Schots & Scheef een succes te maken van deze unieke vorm van samenleven en zelfstandigheid, ook bij grote en complexe zorgvragen. Heb jij hart voor zorg en ben jij die flexibele, daadkrachtige Verpleegkundige die de uitdaging ziet in het ondersteunen, coachen en begeleiden van de teams? Dan zijn wij van Schots & Scheef op zoek naar jou!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verpleegkundige?

Allereerst heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 tot Verpleegkundige, bij voorkeur met meerdere jaren ervaring in de zorg en uiteraard ben jij BIG geregistreerd. Jij beschikt over actuele kennis en hebt ervaring met  het werken van geautomatiseerde zorgplannen. Jij kan oplossingsgericht acteren op meerdere domeinen tegelijk zoals wonen, welzijn en (complexe) zorg. Tevens beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme, bent creatief, collegiaal , zelfstandig met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsbesef. Wanneer jij daarnaast ook pro-actief bent, beschikt over probleemoplossend vermogen, een echte netwerker bent en om kunt gaan met tegengestelde belangen, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie!   

En als ik aan het werk ga als Verpleegkundige, wat mag ik dan verwachten?

Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 40.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ 190902 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 16 september 2019, laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Waldus (leidinggevende) op telefoonnummer 06-12166873 of via mail naar: henk.waldus@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Verpleegkundige bij Schots & Scheef!

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.