Samen van waarde

Verpleegkundige niveau 6 in opleiding

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Ben jij ambitieus, wil jij je doorontwikkelen van MBO naar HBO en gebruik maken van een unieke gelegenheid?

Per september 2019 start de NNCZ, met een groep studenten van minimaal 12 personen, in Hoogeveen een opleiding HBO-V. Deze opleiding is een werken-en-leren-variant. Grijp jij deze unieke kans met beide handen aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Verpleegkundige niveau 6 in opleiding

Uren bespreekbaar; minimaal 24 uur per week

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?

Jij combineert jouw baan binnen de NNCZ als verpleegkundige niveau 4 met het volgen van een HBO-V programma in een werken-en-leren-variant. De mogelijkheid bestaat dat jij gedurende jouw opleiding als bijvoorbeeld wijkverpleegkundige (i.o.) werkzaam bent. Je levert vanuit je functie van verpleegkundige niveau 4, maar ook als wijkverpleegkundige i.o., een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van het primair proces. De duur van de opleiding tot bachelor verpleegkundige is gemiddeld 2,5 tot 3  jaar. De opleiding start in september 2019.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verpleegkundige niv. 6 i.o.?

Jij wilt als geen ander jouw loopbaan in de ouderenzorg voortzetten en hebt minimaal de opleiding verpleegkundige niveau 4. Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen en denkt in kansen. Je durft het handelen van jezelf en collega’s kritisch te benaderen en bespreekbaar te maken. Of jij nu samenwerkt of zelfstandig werkt, jij draait je hand er niet voor om. Tevens ben jij proactief en continu op zoek naar mogelijkheden om zowel jezelf als collega’s verder te helpen.

Je bent betrokken bij het proces van kwaliteitsverbetering en je hebt een sterke focus op goede samenwerking binnen het intramurale team of  binnen je team in de wijk. Daarbij werk je samen met jouw gebiedsleidinggevende, teamleden, praktijkexpert, coach, behandelaren en externe professionals.

En als ik aan het werk ga als Verpleegkundige niveau 6 i.o., wat mag ik dan verwachten?

De kans om jouw talenten verder te ontwikkelen en je loopbaan in de zorg verder vorm te geven. Alle opleidingskosten worden vergoed door de NNCZ, een deel van de lestijd wordt als werktijd gecompenseerd. Uiteraard ga jij ook een leer/arbeidsovereenkomst aan met de NNCZ.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Dit kan door jouw sollicitatie direct te sturen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190523 middels onderstaand formulier. Let op!  Dit kan tot 17 juni 2019, laat deze unieke kans niet voorbij gaan.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cees Oprins (Expert Leren en Ontwikkelen) telefoonnummer 06-30476223. 

Op 6 juni 2019 is een informatiebijeenkomst speciaal over deze opleiding gepland. Jij bent zonder je vooraf aan te melden van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen in onze locatie Wolfsbos, Valkenlaan 5, 7905 AA Hoogeveen.

Aanvang:                              19.30 uur
Verwachte eindtijd:           21.00 uur.                                    

Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Verpleegkundige niveau 6 in opleiding!


Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.