Samen van waarde

Tijdsplanning versoepeling corona maatregelen

Indien zich geen nieuwe besmettingen voordoen en er geen wijzigingen zijn in de landelijke voorschriften, zullen de komende weken de Covid-19 maatregelen stapsgewijs versoepeld worden. Hierbij houden we rekening met een juiste balans tussen het voorkomen van besmettingen en het bieden van perspectief en kwaliteit van leven voor onze bewoners en hun naasten.   

In de tijdsplanning hieronder staat een overzicht van de versoepelingen voor de komende weken. Contactmogelijkheden als de NNCZ Babbelbus en het beeldbellen blijven in de periode tot en met 15 juli voor onze bewoners en hun naasten beschikbaar.   

Uiteraard zijn deze versoepelingen alleen mogelijk als zich geen nieuwe besmettingen voordoen. Het is en blijft belangrijk dat iedereen zo min mogelijk kans op besmetting loopt. Een belangrijk advies aan iedereen blijft, ook bij versoepeling van de maatregelen: regelmatig en goed handen wassen en let op met hoesten en niezen (in de elleboog), eenmalig gebruik van papieren zakdoekjes en indien mogelijk 1,5 meter afstand van anderen houden.    

Voor vragen aan de NNCZ betreffende het Coronavirus is het volgende telefoonnummer beschikbaar; tel.nr.: 0800- 7076 (maandag t/m vrijdag tussen 08.00u - 17.00u). Vragen zijn ook te stellen via het emailadres: hip@nncz.nlOns reguliere nummer (0528- 200200) blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen.    

Bekijk hier de nieuwe tijdsplanning n.a.v. de persconferentie van 3 juni 2020.