Samen van waarde

Thuiszorg in Vledder

Kunt u nog zelfstandig wonen, maar bent u wel afhankelijk van ondersteuning? Thuiszorg Vledder levert diensten en zorg bij u thuis. We begeleiden mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijkse leven goed in te richten en bieden huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding.

Vanzelfsprekend goede en persoonlijke zorg

We hebben alles in huis om u zolang mogelijk thuis te laten wonen zodat u vanuit de vertrouwde plek kunt (blijven) deelnemen aan de samenleving. Goede zorg vinden wij vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u zich thuis voelt en u de regie over uw eigen leven behoudt. Dat doen wij door goed te luisteren naar wensen en verlangens. We zijn daarbij creatief en denken in mogelijkheden. Samen met u en uw naasten, familie of mantelzorgers organiseren we samen de best passende vorm van zorg en diensten.

Thuiszorg Vledder kijkt naar uw wensen

De zorg die we u bieden is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden in en vanuit uw eigen omgeving en thuissituatie. We overleggen met u welke ondersteuning dat is. Wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk? Regelmatig bespreken we met u of alles naar wens verloopt, want misschien zijn er zaken die aangepast moeten worden.

Samenwerking Thuiszorg Vledder

Thuiszorg Vledder werkt nauw samen met alle disciplines van de gezondheidszorg bij u in de buurt, zoals de huisarts en apotheek.

Wachtlijst Thuiszorg Vledder

Thuiszorg Vledder Geen wachtlijst  
Casemanagement dementie* Geen wachtlijst  

Laatst bijgewerkt: 06/01/2023

*Iedereen bij wie de diagnose alzheimer of dementie is vastgesteld heeft recht op een casemanager. De casemanager is er ook voor de mantelzorger. De casemanager:

 • Helpt bij het vinden van de weg in de ingewikkelde wereld van zorg en welzijn;
 • Helpt bij het regelen van zorg;
 • Het bieden van emotionele begeleiding.

Kijk voor meer informatie op de website van Alzheimer Nederland.

Meer informatie over Thuiszorg Vledder?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

  Naam*

  E-mail *

  Telefoon

  Uw bericht