Thuiszorg Hoogeveen

Thuiszorg in Hoogeveen

Kunt u nog zelfstandig wonen, maar bent u wel afhankelijk van ondersteuning? Thuiszorg Hoogeveen en omstreken levert diensten en zorg bij u thuis. We begeleiden mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijks leven goed in te richten en bieden huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. U ontvangt altijd zorg van een zorgmedewerker bij u uit de buurt.

Vanzelfsprekend goede en persoonlijke zorg

We hebben alles in huis om u zolang mogelijk thuis te laten wonen zodat u vanuit de vertrouwde plek kunt (blijven) deelnemen aan de samenleving. Goede en persoonlijke zorg vinden wij vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u zich thuis voelt en u de regie over uw eigen leven behoudt. Dat doen wij door goed te luisteren naar wensen en verlangens. We zijn daarbij creatief en denken in mogelijkheden. Samen met u en uw naasten, familie of mantelzorgers organiseren we samen de best passende vorm van zorg en diensten.

Thuiszorg Hoogeveen kijkt naar uw wensen

De zorg die we u bieden is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden in en vanuit uw eigen omgeving en thuissituatie. We overleggen met u welke ondersteuning dat is. Wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk? Regelmatig bespreken we met u of alles naar wens verloopt, want misschien zijn er zaken die aangepast moeten worden.

Samenwerking Thuiszorg Hoogeveen

Thuiszorg Hoogeveen werkt nauw samen met meerdere disciplines van de gezondheidszorg bij u in de buurt, zoals de huisarts en apotheek.

Wachtlijst Thuiszorg Hoogeveen

Thuiszorg Hoogeveen
Geen wachtlijst  

Laatst bijgewerkt: 12/01/2018

Thuiszorg Hoogeveen

Thuiszorg Hoogeveen

Meer informatie over Thuiszorg Hoogeveen?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Naam*

E-mail *

Telefoon

Uw bericht