Samen van waarde

Thuiszorg Hoogeveen van de NNCZ neemt wijkverpleging Hoogeveen ZorgZaak over

HOOGEVEEN – Met ingang van 1 februari 2019 heeft  de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) de wijkverpleging overgenomen van de ZorgZaak in Hoogeveen. Alle cliënten zijn hierbij verzekerd van zorg thuis. Medewerkers van de ZorgZaak die dit wilden hebben inmiddels hun dienstverband voortgezet  bij de NNCZ.

Door de overeenkomst met de NNCZ blijven cliënten nu en in de toekomst verzekerd van goede zorg thuis. Medewerkers die dit wilden hebben inmiddels hun dienstverband voortgezet  bij de NNCZ en zijn inmiddels vol enthousiasme gestart met hun werkzaamheden bij Thuiszorg Hoogeveen.

Cliënten kunnen hierdoor voor een deel dezelfde zorgverleners blijven behouden. Thuiszorg Hoogeveen levert momenteel ook al zorg in alle wijken van Hoogeveen. Roeli Mossel, directeur-bestuurder NNCZ: “Het is fijn dat we voor zowel voor cliënten als medewerkers continuïteit van zorg en werk hebben kunnen regelen”.

“De ZorgZaak richt zich nu geheel op begeleiding, huishoudelijke verzorging en zorg in kleinschalige woonlocaties in Overijssel, Drenthe en Groningen. In NNCZ hebben wij de ideale partij hebben gevonden voor de voortzetting van de wijkverpleging”, aldus Bas Slot, directeur ZorgZaak.