Samen van waarde

Senior verpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor het werkgebied Haren e.o. op zoek naar een:

Senior Verpleegkundige

(28 tot 32 uur per week)

Functiebeschrijving:
Als senior verpleegkundige geeft je uitvoering aan het vastgestelde verpleeg- en behandelbeleid en draagt hiertoe zorg voor het begeleiden, verplegen en verzorgen van cliënten waarbij de cliënt centraal staat en de regie heeft. Je coacht collega’s in het team in de uitvoering van de zorg, het opstellen van de zorgleefplannen en in de doorgroei naar zelfstandigheid.  Je vergroot de zichtbare betrokkenheid van de medewerker bij het welzijn van de cliënt en zorgt ervoor dat de verleende zorg van het team voldoet aan de kwaliteitseisen en voldoet aan de gemaakte afspraken. Samen met het team werk je aan groei richting zelfstandigheid. Als Senior Verpleegkundige draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Functie-eisen:

  • Afgeronde MBO-opleiding Verpleegkundige niveau 4 (BIG-geregistreerd), aangevuld met kennis van de doelgroep en kennis en vaardigheden op het terrein van coaching;
  • Werkervaring als Verpleegkundige;
  • Coachingsvaardigheden – je bent in staat het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van collega’s optimaal te stimuleren;
  • Oplossingsgericht kunnen acteren op meerdere domeinen tegelijk; wonen, welzijn en (complexe) zorg.

Wie ben jij?
Je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en beschikt over probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden, tact, empathisch vermogen en je kunt om gaan met tegengestelde belangen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent een echte netwerker, een collega die fit, flexibel en vitaal is.

Je competenties: klantgericht handelen, coachen van collega’s, samenwerken, resultaatgericht werken en flexibel reageren. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Je bent stressbestendig en stelt prioriteiten (m.n. in een acute situatie);

Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost Dontje (Gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 0610083202

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging.De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 45.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen middels onderstaand formulier onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190513 tot 29 mei 2019 worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.