Samen van waarde

Senior Verpleegkundige

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

 

Voor ons werkgebied Haren e.o. zijn wij op zoek naar een:

 

Senior Verpleegkundige

24 – 28 uur per week

 

Functiebeschrijving

Als Senior Verpleegkundige geef je samen met het team uitvoering aan het vastgestelde verpleeg- en behandelbeleid en draagt hiertoe zorg voor het begeleiden, verplegen en verzorgen van o.a. cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. Je coacht collega’s in het team in de uitvoering van de zorg, het opstellen van de zorgleefplannen en in de doorgroei naar zelfstandigheid. Je vergroot de zichtbare betrokkenheid van de medewerker bij het welzijn van de cliënt en zorgt ervoor dat de verleende zorg van het team voldoet aan de kwaliteitseisen en voldoet aan de gemaakte afspraken. Samen met het team werk je aan groei richting zelfstandigheid. Als Senior Verpleegkundige draag je de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-Verpleegkundige. Dit heb je aangevuld met kennis van de doelgroep en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van coaching;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als Verpleegkundige; bij voorkeur met cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. Daarbij ben je op de hoogte van actuele vakinhoudelijke ontwikkelingen;
  • Je bent oplossingsgericht op meerdere domeinen tegelijk: wonen, welzijn en (complexe) zorg.

Wat bieden wij?
Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast ontvang je een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandighedenpakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 45.

Sollicitaties

Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181005 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Dit kan tot 23 oktober 2018.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Magda Ros (Gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 06-11118327.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 30 oktober 2018.

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.