Samen van waarde

Stichting Vrienden

Vriendenstichtingen zijn onafhankelijke stichtingen, met als doel het welzijn van de cliënten te ondersteunen. Zij zijn daarom aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (afgekort tot ANBI). Iedereen die cliënten in onze woonzorgcentra een warm hart toedraagt, kan vriend worden. Ook bedrijven of organisaties kunnen vriend worden.

Waarom is er een Stichting Vrienden?

Iedere zorgorganisatie beschikt over een budget. Uit dit budget worden alle reguliere kosten (voeding, energie, salarissen etc.) betaald. Het budget voorziet echter niet in de financiering van extra activiteiten ten behoeve van de bewoners. Een goed voorbeeld hiervan is onze bus die dagelijks bewoners kan vervoeren. Zeer geschikt voor diegene die moeilijk ter been zijn en rolstoelgebruikers. De ondersteuning van de Vrienden voorziet ook in bijdragen ten behoeve van aanschaf van bv meubilair, geluidsapparatuur of aankleding van verblijven. Kortom: waardevolle aanvullingen daar waar het budget net niet toereikend is.

Meer informatie of donateur worden?

Mocht u meer informatie willen ontvangen of vriend willen worden, neemt u dan contact op met de Stichting Vrienden middels onderstaand contactformulier.

Stichting Vrienden van de Wierde

  Voornaam *

  Achternaam *

  Maak een keuze uit de woonzorgcentra*

  Uw bericht

  E-mail adres *

  Telefoon