Samen van waarde

Open huis locatie Wolfsbos

Op donderdag 23 oktober is er een open huis in locatie Wolfsbos. Belangstellende bewoners uit de omgeving kunnen onder het genot van een kopje koffie komen buurten in het woonzorgcentrum en kennismaken met het wekelijks terugkerende Buurten op het Pieterplein.

 Wolfsbos-Burendag-A5-flyerOpen huis
Vanaf 10.00 uur gaan de deuren open en kunnen geïnteresseerden kennis maken met de keuken van het huis; ‘Restaurant de Boomgaard’, aan de hand van een smakelijk proeverijtje. Daarnaast zijn er verschillende kraampjes met informatie over wat locatie Wolfsbos en collega instellingen uit de buurt allemaal te bieden hebben. Bovendien maakt u kans om binnenkort gratis te dineren in Restaurant de Boomgaard, want onder de bezoekers wordt een smakelijk 3-gangen menu verloot.

Leuke arrangementen voor slechts 10 euro!
Naast het open huis van 23 oktober zal locatie Wolfsbos haar deuren wekelijks gaan openen voor buurtbewoners. Iedere dinsdag kunt u binnenlopen vanaf 10.00 uur om gezellig te komen Buurten op het Pieterplein. Loop gerust binnen voor het lezen van een krantje of boek uit de bibliotheek, maar ook voor een potje biljart of een spelletje bent u welkom. Ook is er ruimte voor eigen ideeën. Lijkt het u leuk om een leesclubje te starten of met anderen te knutselen? Kom dan langs!

Locatie Wolfsbos biedt verder diverse arrangementen aan voor slechts € 10,-, bijvoorbeeld een kopje koffie of thee, schilderen en een warme 3-gangen maaltijd voor slechts € 10,-.

Gastvrouwen en – heren gezocht
In locatie Wolfsbos is een enthousiast team vrijwilligers actief, maar voor het buurten op het Pieterplein zijn altijd extra helpende handen welkom. Lijkt het u leuk om mee te helpen of gastvrouw/-heer te zijn tijdens het Buurten op het Pieterplein? Loop dan gerust even binnen, vul het contactformulier in op deze website of bel naar Dieleke Campmans via 0528 200 285.