Samen van waarde

Op donderdag 28 oktober a.s. zetten wij de deuren van onze woonzorgcentra het Jannes van der Sleedenhuis De Vecht en de Zonnehof voor jou open! 

Ben jij een zorgprofessional en toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Overweeg jij een carrière-switch naar de zorg? Of wil je eerst op een vrijblijvende manier een kijkje komen nemen bij de NNCZ? Dit is je kans! Kom bij ons speeddaten!  

Hoe werkt het?  

Op twee vestigingen van de NNCZ kun jij op bepaalde speeddatemomenten komen kennismaken: bij het Jannes van der Sleedenhuis De Vecht in Hoogeveen en bij De Zonnehof in Haren. Bij binnenkomst word je ontvangen met koffie of thee, waarbij je daarna aan tafel door een Verpleegkundige of Verzorgende IG geïnformeerd wordt over hoe het is om te werken bij de NNCZ, welke functies er zijn en welke vacatures er open staan. Daarnaast krijg jij de kans om alles te vragen wat je maar wilt weten! Je kunt op onderstaande momenten bij ons binnen komen lopen of je van tevoren aanmelden via onderstaand formulier. 

Speeddatemomenten 

  • 10 – 11 uur  
  • 15 – 16 uur 
  • 19 – 20 uur  

Pak nu je kans en meld je hier aan:  

Speeddates Hoogeveen en Haren

Meer weten?  

De speeddatedag is met name geschikt als je interesse hebt in de functies van assistent wonen, assistent wonen en zorg, verzorgende IG, verpleegkundige of senior verpleegkundige.  

Voor vragen kan je terecht bij personeelszaken: sollicitaties@nncz.nl of 0528 200208. 

Wil jij wel graag in contact met ons komen, maar kun jij niet komen op een van de speeddatemomenten? Neem dan contact met ons op via sollicitaties@nncz.nl. Dan zoeken wij naar een andere mogelijkheid. 

Jannes van der Sleedenhuis, De Vecht 
Vecht 3 
7908 HV  Hoogeveen 
Tel. 0528 200 270 

                         

Woonzorgcentrum de Zonnehof 
Nesciolaan 115 
9752 HW Haren 
Tel: 050 203 03 03