Samen van waarde

De NNCZ doet mee aan Hoogeveen on stage

De NNCZ doet mee aan het beroepenfeest ‘Hoogeveen on Stage’ op 15 maart 2018. Hoogeveen On Stage biedt een podium voor beroepsoriëntatie voor jonge VMBO leerlingen. Tijdens het Beroepenfeest (15 maart) in De Tamboer in Hoogeveen maken leerlingen matches met beroepsbeoefenaren bij wie ze tijdens de Doe Dag (29 maart 2018) praktijkervaring op kunnen doen. De toekomstige generatie medewerkers kan hierdoor kennis maken met de NNCZ en onze functies Verzorgende, Verpleegkundige en Facilitair medewerker.

Beroepsoriëntatie
De VMBO leerlingen kunnen aan de hand van de ingewonnen informatie over de verschillende beroepen bewuster een keuze maken voor een vervolgopleiding en een beroep. Ze kunnen in de praktijk ontdekken wat bij hen past en waar ze blij van worden. Dit allemaal onder het motto “alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?”

Info:
Het Beroepenfeest vindt plaats op donderdag 15 maart 2018 in de Tamboer te Hoogeveen van 13:00 tot 17:00 uur, de Doe Dag op donderdag 29 maart 2018 in onze werkgebieden. Kijk voor meer informatie op  www.hoogeveenonstage.nl.