A
A
A

Gepubliceerd op 14 oktober,2022

Werken bij de NNCZ? Speeddates donderdag 27 oktober

Werken bij de NNCZ? Speeddates donderdag 27 oktober

Gepubliceerd op 14 oktober,2022

Op donderdag 27 oktober a.s. zetten wij de deuren van het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos en de Zonnehof in Haren open voor jou! 

Ben jij een zorgprofessional? Overweeg jij een carrière-switch? Of werk jij al in onze sector en ben jij juist toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Ben jij geïnteresseerd om bij ons te komen werken, maar wil je eerst op een vrijblijvende manier een kijkje komen nemen? Dit is je kans! Kom bij ons speeddaten!  

Hoe werkt het?  

In twee vestigingen van de  NNCZ kun jij komen kennismaken met onze werkgebieden. Daar zijn tijdvakken aan verbonden waarop wij beschikbaar zijn voor jou. Bij deze kennismaking kom jij in contact met een medewerker die jou vertelt over onze organisatie, welke functies er zijn en welke vacatures er open staan.  

Speeddate Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos in Hoogeveen: 

Tijdvakken: van 10 tot 12 uur en van 14.30 tot 16.30 uur 

Voel je van harte welkom om een kijkje te nemen op onze mooie locatie in Hoogeveen. Bij binnenkomst word je ontvangen met koffie of thee, waarbij je daarna aan tafel door een Verpleegkundige, Verzorgende IG of Praktijkexpert geïnformeerd wordt over hoe het is om te werken bij de NNCZ. Zij deelt haar ervaringen en daarnaast krijg jij de kans om alles te vragen wat je maar wilt weten!  

Speeddate Zonnehof in Haren: 

Tijdvakken: 10 tot 12 uur  

Voel je van harte welkom om een kijkje te nemen op onze mooie locatie in Haren. Bij binnenkomst word je ontvangen met koffie of thee, waarbij je daarna aan tafel door een verpleegkundige geïnformeerd wordt over hoe het is om te werken bij de NNCZ. Zij deelt haar ervaringen en daarnaast krijg jij de kans om alles te vragen wat je maar wilt weten!  

Kom jij ook speeddaten? Mail je voorkeur naar personeelszaken@nncz.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail met de benodigde informatie.  

Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos 
Valkenlaan 5 
7905 AA  Hoogeveen 
Tel. 0528 200 285                          

Woonzorgcentrum de Zonnehof 
Nesciolaan 115 
9752 HW Haren 
Tel: 050 203 03 03 

Meer weten?  

De speeddatedag is met name geschikt voor mensen die interesse hebben in o.a. de functies van assistent wonen, assistent wonen en zorg, verzorgende IG, verpleegkundigen en senior verpleegkundigen.  

Wil jij wel graag in contact met ons komen, maar kun jij niet komen op de speeddatedag? Neem dan contact met ons op, dan kijken we naar andere mogelijkheden. 
Personeelszaken@nncz.nl 
Telefoon: 0528 200208 

 

 

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij