A
A
A

Gepubliceerd op 1 juni,2023

Ontdekdezorg week: 12 t/m 14 juni 2023

Ontdekdezorg week: 12 t/m 14 juni 2023

Gepubliceerd op 1 juni,2023

Wij maken graag kennis met jou! Oriënteer jij je op een nieuwe stap in je carrière, wil jij werken in de zorg en blijf jij je graag ontwikkelen, maar dan wel in de beroepspraktijk? Kom dan tijdens de Ontdekdezorg week speeddaten met onze medewerkers in een van onderstaande woonzorgcentra van de NNCZ en ontdek de mogelijkheden die de NNCZ jou kan bieden! Of doe mee met onze live Q&A! Ook voor meer informatie over vakantiewerk ben je van harte welkom!

Speeddaten

De speeddates vinden plaats op dinsdag 13 juni van 13.00-15.00 uur en donderdag 15 juni van 18.00-20.00 uur in onderstaande woonzorgcentra:

Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos – Hoogeveen
Valkenlaan 5
7905 AA Hoogeveen

Woonzorgcentrum De Zonnehof – Haren
Nesciolaan 115
9752 HW Haren

Meld je aan via personeelszaken@nncz.nl of loop dan gewoon even binnen!

Live Q&A

Kun je niet langskomen? Dan kun je ook online je vragen stellen aan onze praktijkexperts op: maandag 12 juni en woensdag 14 juni van 14.00-16.00 uur.

Meld je hiervoor aan via personeelszaken@nncz.nl.

Virtueel bezoek woonzorgcentra

Kun je niet langskomen en schikt het je niet op de tijd van de Live Q&A? Dan kun je natuurlijk altijd even onze woonzorgcentra virtueel bezoeken: https://nncz.nl/woonzorgcentra.

Als je nog vragen hebt, stel deze dan via personeelszaken@nncz.nl, dan komen we hier bij jou op terug!

We zien je graag op een van deze dagen!

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij