A
A
A

Gepubliceerd op 20 juni,2022

Ongeluk met bus op Fluitenbergseweg

Ongeluk met bus op Fluitenbergseweg

Gepubliceerd op 20 juni,2022

Begin van de middag heeft er een ongeluk plaatsgevonden tussen een auto en een bus met een aantal bewoners van Jannes van der Sleedenhuis De Kaap en Wolfsbos. In de bus zaten twintig ouderen en drie professionals. Op één bewoner na zijn alle bewoners teruggebracht naar hun eigen woonzorgcentrum en worden daar opgevangen. Slachtofferhulp is ook hierbij aanwezig. Eén bewoner is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De ouderen waren met een bus op weg naar de Schildhoeve in Fluitenberg. Ook vanavond zou er een groep bewoners naar de Schildhoeve gebracht worden om te dineren. Voor deze groep is de activiteit voor vandaag afgelast.

Update 21/06/2022: Met alle inzittenden van de bus is zowel gister als vandaag contact geweest, evenals met de contactpersonen. Het calamiteitennummer is daarom niet meer in gebruik. De NNCZ en haar vestigingen zijn weer op de reguliere manier bereikbaar.

 

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij