A
A
A

Gepubliceerd op 3 april,2022

NNCZ voor Oekraïne!

NNCZ voor Oekraïne!

Gepubliceerd op 3 april,2022

Gisteren organiseerden wij voor Oekraïne een gezamenlijke actie in ieder werkgebied van 10.30 – 16.00 uur met verschillende activiteiten, o.a. markten waarop diverse door cliënten gemaakte spullen werden verkocht. 

Roeli Mossel, bestuurder NNCZ: “Middels een gezamenlijke actie in ieder werkgebied, op 1 dag, hebben we iets kunnen doen voor Oekraïne en tegelijkertijd weer voor het voetlicht gebracht wat mensen met een zorgvraag kunnen bijdragen in de maatschappij. Het was een mooie, gezellige dag samen met buurt- en dorpsbewoners. Mooi om de blije bewoners te zien genieten van de contacten en van de bijdrage die ze kunnen leveren!”

De opbrengst van deze dag gaat uiteraard naar Giro555. Ondanks het trieste nieuws hebben we er een mooie, gezellige dag van gemaakt met veel muziek en is er 7.500,- opgehaald voor Oekraïne.

                   

       

 

 

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij