A
A
A

Gepubliceerd op 24 juni,2024

Minisymposium ‘Een toekomst van gedeelde zorg’

Minisymposium ‘Een toekomst van gedeelde zorg’

Gepubliceerd op 24 juni,2024

De NNCZ werkt al langere tijd samen met Valtes. Onlangs nam Roeli Mossel deel aan hun miniminisymposium: ‘Een toekomst van gedeelde zorg’, waar vier inspirerende sprekers een krachtige boodschap deelden: het is tijd voor lef en daadkracht in de zorg. Bekijk de aftermovie en beleef deze bijzondere middag mee!
De 4 sprekers:
  • Jan Broekema, wethouder van Gemeente Assen, deelde zijn persoonlijke mantelzorgverhaal en benadrukte het belang van bewustwording en ondersteuning voor mantelzorgers.
  • Marcel Garritsen, voormalig directeur van een mantelzorgkoepel en gepromoveerd op het onderwerp mantelzorg, benadrukte de noodzaak van gelijkwaardigheid voor mantelzorgers in het zorgproces.
  • Erjen Derks, co-founder van Valtes, riep op tot actie en presenteerde de toekomstmogelijkheden mantelzorgondersteuning.
  • Roeli Mossel, bestuurder van NNCZ, gaf inzicht in hoe gemeenschappen een cruciale rol spelen in de ondersteuning van mantelzorgers met inspirerende voorbeelden uit Hollandscheveld.
Lees hier een eerder bericht over de innovatieve samenwerking tussen Valtes en de NNCZ.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij