A
A
A

Gepubliceerd op 2 mei,2023

Informatiebijeenkomst leren en ontwikkelen in de zorg bij de NNCZ

Informatiebijeenkomst leren en ontwikkelen in de zorg bij de NNCZ

Gepubliceerd op 2 mei,2023

Op de Dag van de Verpleging, vrijdag 12 mei, vinden informatiebijeenkomsten plaats over de opleiding BBL, praktijkleren en leerteams bij zorgorganisatie de NNCZ. Belangstellenden zijn welkom om vrijblijvend geïnformeerd te worden en vragen te stellen in het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos in Hoogeveen.

Zorgorganisatie de NNCZ investeert in leerlingenplaatsen om ook in de toekomst professionals beschikbaar te hebben, om de groeiende vraag van ouderen op te kunnen vangen. De afgelopen jaren heeft de NNCZ al een groot aantal belangstellenden een leerlingenplaats kunnen bieden.

De bijeenkomsten zijn van 13:30 – 14:30 uur en van 14:30-15:30 uur en vinden plaats aan de Valkenlaan 5 in Hoogeveen in het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos. Je kan je van tevoren aanmelden via personeelszaken@nncz.nl.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij