A
A
A

Gepubliceerd op 7 april,2023

De Wijk De Wereld Wolfsbos

De Wijk De Wereld Wolfsbos

Gepubliceerd op 7 april,2023

De Wijk De Wereld duikt samen met een club van professionele theatermakers de wijk Wolfsbos in Hoogeveen in. Wat en wie er leeft in de wijk? Ze brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van zich horen in het theater. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden door wijkbewoners met de rest van de stad gedeeld in een voorstelling. Het theater vormt een week lang het buurthuis van de wijk! De voorbereidingen zijn in volle gang en ook de NNCZ doet natuurlijk meeZo zorgt dhr. Van Diest, die zelfstandig woont in een inleunwoning bij Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos, voor de muzikale ondersteuning op keyboard.

Het resultaat is te zien in het theater De Tamboer van 11 tot 13 mei.

Bekijk en beluister hier het wijklied: https://fb.watch/jCTyrEKQM9/

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij