A
A
A

Gepubliceerd op 6 mei,2022

Overzicht coronamaatregelen

Overzicht coronamaatregelen

Gepubliceerd op 6 mei,2022

Geactualiseerd op 6 mei 2022

Basisregels voor iedereen

Met onderstaande adviezen kunt u besmetting voor uzelf en anderen zoveel mogelijk voorkomen. En kunt u rekening houden met bewoners die zich zorgen maken om hun gezondheid.

Bezoek

Bezoek is welkom, bewoners mogen onbeperkt bezoek ontvangen.

Geef elkaar de ruimte

U bent niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Wel blijft dit een veilige afstand. Geef elkaar daarom de ruimte, ook bij bezoek aan onze bewoners.

De gemeenschappelijke huiskamer

Deze is ook weer toegankelijk voor bezoekers. Het kan echter zijn dat het te druk wordt voor de bewoners. Zeker op de kleinere huiskamers kan dat gebeuren. Medewerkers hebben de mogelijkheid bezoekers te vragen elders te gaan zitten en/of het aantal bezoekers binnen de huiskamer te maximeren.

Restaurant

Restaurants in onze vestigingen zijn open voor bewoners en bezoekers, op tijden zoals deze gelden in de diverse woonzorgcentra.

Mondneusmasker

Het dragen van een chirurgisch mondneusmasker type IIR in onze gebouwen is niet meer verplicht, tenzij er sprake is van een besmetting of uitbraak. 

Contactberoepen

De kapsalons in onze gebouwen zijn open. Ook kunnen bewoners thuis een pedicure ontvangen. Het dragen van een mondneusmasker is ook voor hen niet meer verplicht.

Testen en quarantaine

Voor onze bewoners volgen wij de adviezen van Verenso, de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde. Deze kunnen afwijken van wat landelijk geldt voor inwoners van Nederland. Waar nodig maken wij met bewoners en/of familieleden maatwerkafspraken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Meer informatie?

Zijn er bijzonderheden of onduidelijkheden? Dan kunt u of uw naaste zich wenden tot onze medewerkers of de gebiedsleidinggevende.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij