Samen van waarde

Nieuwe tijdsplanning versoepeling corona maatregelen

Tijdens de persconferentie van 3 juni werd door de landelijke overheid een verdere versoepeling en verruiming van deze maatregelen aangekondigd, specifiek voor het mogen ontvangen van meer dan 1 vaste bezoekerRegelgeving over op welke wijze zo veilig mogelijk bezoek ontvangen kan worden is ongewijzigd. In de tijdsplanning hieronder staat een vernieuwd overzicht van de versoepelingen voor de komende weken. Deze verdere versoepeling is tot stand gekomen in samenwerking met de cliëntenraad en de ondernemingsraad van de NNCZ. Contactmogelijkheden als de NNCZ Babbelbus en het beeldbellen blijven in de periode tot en met 15 juli beschikbaar.   

Uiteraard zijn deze versoepelingen alleen mogelijk als zich geen nieuwe besmettingen voordoen en er geen wijzigingen zijn in de landelijke voorschriften. Hierbij houden we rekening met een juiste balans tussen het voorkomen van besmettingen en het bieden van perspectief en kwaliteit van leven voor onze bewoners en hun naasten.    

 Het is en blijft belangrijk dat iedereen zo min mogelijk kans op besmetting loopt. Een belangrijk advies aan iedereen blijft, ook bij versoepeling van de maatregelen: regelmatig en goed handen wassen en let op met hoesten en niezen (in de elleboog), eenmalig gebruik van papieren zakdoekjes en indien mogelijk 1,5 meter afstand van anderen houden.    

Voor vragen aan de NNCZ betreffende het Coronavirus is het volgende telefoonnummer beschikbaar; tel.nr.: 0800- 7076 (maandag t/m vrijdag tussen 08.00u - 17.00u). Vragen zijn ook te stellen via het emailadres: hip@nncz.nlOns reguliere nummer (0528- 200200) blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen.    

Aangepaste tijdsplanning versoepeling Covid-19