Samen van waarde

Medewerker Dagverzorging

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Haren e.o. zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Dagverzorging

8 – 12 uur per week

 

Functiebeschrijving:

De dagbesteding werkt vanuit de wensen en mogelijkheden van de individuele deelnemer, vastgelegd in het dagbestedingsplan. In veel gevallen is het doel van de dagbesteding zoveel mogelijk handhaven van bestaande vaardigheden. In andere gevallen ligt het accent op het aanbieden van activiteiten, het onderhouden van bestaande vaardigheden, aanleren van nieuwe vaardigheden. Om op een goede manier deze activiteiten aan te kunnen bieden dienen de begeleiders over de volgende specifieke kwaliteiten en vaardigheden te beschikken:

Functie-eisen:

  • Diploma Verzorgende IG / Maatschappelijke zorg / Begeleider specifieke doelgroepen;
  • Vraaggericht werken;
  • Doelgericht en methodisch kunnen werken;
  • Kennis, inzicht en vaardigheden rondom groepsprocessen;
  • Gericht zijn op meedoen in de samenleving;
  • Kennis hebben van de doelgroep en de daarbij behorende problematiek;
  • Kennis van de veranderingen en ontwikkelingen in de zorg;
  • Kennis en ervaring hebben op het gebied van dagbesteding activiteiten;
  • Kennis en/of ervaring met het werken van geautomatiseerde zorgplannen;

Wat bieden wij?
Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast ontvang je een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandighedenpakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35.

Sollicitaties

Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181006 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Dit kan tot 23 oktober 2018.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Magda Ros (Gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 06-11118327.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 44.

 

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.