Samen van waarde

Keukenassistent De Vecht

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor het werkgebied De Vecht op zoek naar een:

Keukenassistent

4 tot 6 uur per week voor de weekenden

 

Functiebeschrijving:

 • Je assisteert bij de afwas in de keuken;
 • Je werkt om het weekend;
 • Ondersteunt bij de bereiding van maaltijden en/of maaltijdcomponenten;
 • Verricht controle en draagt zorg voor portioneerwerkzaamheden;
 • Controleert de dagverse artikelen aan de hand van bestelbonnen;
 • Draagt zorg voor het volgens bestellijsten gereed maken van voedings- en dagversartikelen;
 • Signaleert fouten en tekorten in het voorraadbeheer en rapporteert dit aan de leidinggevende;
 • Distribueert de broodartikelen en dagversartikelen naar de afdeling en biedt de maaltijden aan de cliënten aan;
 • Het presenteren, serveren en/of gereed zetten van gerechten volgens afspraken en richtlijnen;

Functie-eisen:

 • Relevant diploma op VMBO niveau, aangevuld met kennis van de doelgroep;
 • Werkervaring in de ouderenzorg is een pré;
 • Zelfstandig kunnen werken op basis van instructies;

Wie ben jij:

Je kunt zelfstandig werken, bent pro-actief en beschikt over probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden, tact en empathisch vermogen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent een echte netwerker, een collega die fit, flexibel en vitaal is. Je competenties: klantgericht handelen, samenwerken, resultaatgerichtheid, flexibel en een coachende werkwijze.  Je bent stressbestendig en stelt prioriteiten (m.n. in een acute situatie); Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Nadere informatie:

Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Heidy Haandrikman (Gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 0528-200270.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:

Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 15.

Sollicitatie:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181029 tot 14 november 2018 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

Sollicitatiegesprekken:

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 47/48

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.