Samen van waarde

Huishoudelijk medewerker

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor de werkgebieden Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek e.o. op zoek naar:

Huishoudelijk medewerkers

Functiebeschrijving:
Als huishoudelijk medewerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot huishouden, schoonmaak en maaltijden op basis van de indicatie en het zorgleefplan. Daarnaast draag je zorg voor een verantwoord gebruik van schoonmaakmiddelen en schoonmaakapparatuur. Je stemt met de cliënt af omtrent de praktische invulling van de huishoudelijke zorg. Je signaleert bijzonderheden m.b.t. cliënten en meldt dit mondeling aan de leidinggevende. Tevens lever je een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team.

Functie eisen:
– Kennis op LBO/MBO 1 niveau op het gebied van civiele dienstverlening;
– Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
– Verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de uitvoering en kwaliteit van de werkzaamheden;
– Werken met gevaarlijke stoffen

Wie ben jij:
Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Nadere informatie:
Ben jij enthousiast geworden dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Interne sollicitanten worden met voorrang betrokken in de procedure. Wanneer je al werkzaam bent bij de NNCZ en meer uren wilt werken, nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van de gebiedsleidinggevenden.

Werkgebieden Hoogeveen 
De Kaap,
Erna van de Molen op telefoonnummer 0528 – 200515.
De Vecht, Heidy Haandrikman op telefoonnummer 0528 – 200270.
Krakeel, Nathalie den Baas op telefoonnummer 0528 – 200500.
Wolfsbos, Mieke van Eldik op telefoonnummer 0528 – 200286.

Werkgebied Hollandscheveld
Beatrix
, Joke Diekmann op telefoonnummer 0528 – 348248

Werkgebied Haren 
Zonnehof, 
Magda Ros op telefoonnummer 050 – 2030303 

Werkgebied Grijpskerk
De Nieuwe Wierde, 
Anita Schuiten op telefoonnummer 0594 – 212531

Werkgebied Noordbroek
Gockingaheem, 
Gea Mulder op telefoonnummer 0598 – 452 655

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT en overige arbeidsvoorwaarden, maar wat net zo belangrijk is een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in de eerste instantie voor bepaalde tijd. De arbeidsuren kunnen in overleg worden vastgesteld. De functie is ingeschaald in functiegroep 81.

In je sollicitatiebrief moet je duidelijk vermelden voor welke regio je solliciteert (Grijpskerk/Haren/Noordbroek) of (Hoogeveen/Hollandscheveld).

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181107 tot 23 november 2018 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. 
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 48/49.

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.