Samen van waarde

HR-stagiair

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor onze HR-afdeling te Hoogeveen zijn wij voor komend schooljaar op zoek naar een:

HR-stagiair

32 uur

Interessant! Wat kan ik verwachten tijdens mijn stage?
Je kan per september 2020 aan de slag in een brede, uitdagende en afwisselende stage binnen onze HR-afdeling te Hoogeveen. De HR-afdeling bestaat uit een HR-manager, een HR-adviseur en twee HR-medewerkers. Gedurende jouw stageperiode krijg jij de kans om kennis te maken met de praktijk en in de volle breedte HR-werkzaamheden te verrichten. Je kunt hierbij denken aan: mutatieverwerking, het opstellen van contracten, werving & selectie, verzuim casuïstiek en beleidsontwikkeling. De HR-afdeling staat in 2020 o.a. voor de uitdaging om werkprocessen verder te optimaliseren, digitalisering verder door te voeren en een nieuw HR-informatiesysteem (AFAS) in te richten en binnen de organisatie te implementeren. We zijn volop in ontwikkeling en vinden jouw actuele kennis en je kritische blik belangrijk! Uiteraard krijg je de ruimte om aan je schoolopdrachten te werken en ontvang je een stagevergoeding conform cao VVT.

Dat klinkt goed! Wie zoeken wij voor deze stage?
Wij zoeken een enthousiaste, proactieve en leergierige hbo-student die de opleiding Human Resource Management volgt. Je bezit over goede communicatieve- en sociale vaardigheden, bent assertief en innovatief. Ook hechten we waarde aan een prettige collega met gevoel voor humor. Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen p.w. voor een duur van 5 maanden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Enthousiast over deze stage? Stuur je CV en sollicitatiebrief naar sollicitaties@nncz.nl. Graag onder vermelding van vacaturenummer NNCZ200501.