A
A
A

Herstelhotel Hoogeveen

In het Herstelhotel Hoogeveen ontvangen gasten tijdelijke ondersteuning en zorg. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname, een korte periode extra zorg en ondersteuning als het thuis even niet lukt of het tijdelijk ontlasten van mantelzorgers. 

Terugkeer naar de eigen woonomgeving staat centraal tijdens het verblijf in het Herstelhotel Hoogeveen.

Contact

Contactgegevens Herstelhotel Hoogeveen

Het Haagje 85

7902 LD Hoogeveen

Tel: 0528 200 400

Samenwerking Herstelhotel Hoogeveen

We werken nauw samen met huisartsen. Het Herstelhotel is gevestigd in een aparte vleugel van het Jannes van der Sleedenhuis De Kaap. Het Herstelhotel biedt een rustige en gastvrije omgeving waarin samen met u gewerkt wordt naar terugkeer naar huis.

Persoonlijke verzorging

Naast een team van actieve vrijwilligers is er een vast zorgteam dat u de nodige persoonlijke verzorging biedt. Lees ook: ‘Succesvol Herstelhotel Hoogeveen gaat door op nieuwe locatie’ en ‘EenVandaag besteedt aandacht aan Herstelhotel Hoogeveen’.

Bent u benieuwd hoe het Herstelhotel Hoogeveen er van binnen uitzien? U kunt rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Herstelhotel Hoogeveen vanzelf!

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier