Samen van waarde

Verzorgenden IG, nachtdienst

Heb jij hart voor de zorg,

dan zijn wij, bewoners van

Schots & Scheef op zoek naar jou!

 

Schots & Scheef is hét unieke en eigenzinnige woonproject in de binnenstad van Groningen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij zijn met 17 bewoners en een aantal aanleunbewoners. Wij hebben verschillende (zwaar) lichamelijke beperkingen, maar wonen zelfstandig en voeren zelf regie.

Wij zijn op zoek binnen het project Schots & Scheef naar:

Verzorgenden IG, nachtdienst

20-24 uur per week

Lijkt het jou wat om in dit project je hart voor de zorg uit te dragen dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben een zorgpost in de nabijheid van onze zelfstandige woningen en vragen 24 uurs zorg o.a. afroep. Je komt in dienst bij zorgorganisatie de NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties).  

Functiebeschrijving:
Als professional ondersteun je bij de zorg van bewoners van Schots & Scheef en bied jij de zorg aan die nodig is. Je verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan aan de zorgvragers waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens lever je een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team. Je wordt ingezet voor de nachtdiensten.

Functie-eisen:
– Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorging;
– Verantwoordelijkheidsbesef en zelfstandig kunnen werken;
– Respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
– Het kunnen werken in een team; Collegialiteit;
– Kennis en/of ervaring met het werken van geautomatiseerde zorgplannen;
– Gekwalificeerd zijn als BHV-er of bereid zich te laten scholen tot BHV-er.

Het team:
Je werkt in een nieuw en enthousiast team. Jij en jouw collega’s hebben de ruimte om samen met de bewoners van Schots & Scheef een succes te maken van deze unieke vorm van samenleven en zelfstandigheid, ook bij grote en complexe zorgvragen.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemiek Hazenberg  via telefoonnummer: 0657564016 of 0651950417.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De functie van Verzorgende IG is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 35.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190114 middels onderstaand formulier worden ingestuurd.

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.