Samen van waarde

Huishoudelijk medewerker


Heb jij hart voor de zorg,

dan zijn wij, bewoners van

Schots & Scheef op zoek naar jou!

 

Schots & Scheef is hét unieke en eigenzinnige woonproject in de binnenstad van Groningen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij zijn met 17 bewoners en een aantal aanleunbewoners. Wij hebben verschillende (zwaar) lichamelijke beperkingen, maar wonen zelfstandig en voeren zelf regie.

Wij zijn op zoek binnen het project Schots & Scheef naar een:

Huishoudelijk medewerker

 – Oproepbasis –


Functiebeschrijving:

Als huishoudelijk medewerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot huishouden, schoonmaak en maaltijden op basis van de indicatie en het zorgleefplan. Daarnaast draag je zorg voor een verantwoord gebruik van schoonmaakmiddelen en schoonmaakapparatuur. Je stemt met de cliënt af omtrent de praktische invulling van de huishoudelijke zorg. Je signaleert bijzonderheden m.b.t. cliënten en meldt dit mondeling aan de leidinggevende. Als medewerker verleen je zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens lever je een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team.

Functie eisen:
– Kennis op LBO/MBO 1 niveau op het gebied van civiele dienstverlening;
– Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
– Verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de uitvoering en kwaliteit van de werkzaamheden;
– Flexibiliteit t.a.v. werktijden;
– Stressbestendig/met werkdruk kunnen omgaan;
– Respect als uitgangspunt hanteren in het werk;
– Een positieve werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. De functie is volgens FWG ingeschaald in salarisschaal Hulp bij Huishouden.

Sollicitaties:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190401 middels onderstaand formulier tot 22 mei 2019 worden ingestuurd.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemiek Hazenberg  via telefoonnummer: 0657564016 of 0651950417.

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.