Samen van waarde

Vacatures Groningen

 

Heb jij hart voor de zorg,

dan zijn wij, bewoners van

Schots & Scheef op zoek naar jou!

 

Schots & Scheef is hét unieke en eigenzinnige woonproject in de binnenstad van Groningen, voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij zijn met 17 bewoners en een aantal aanleunbewoners. Wij hebben verschillende (zwaar) lichamelijke beperkingen, maar wonen zelfstandig en voeren zelf regie.

Wij zijn op zoek naar helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en huishoudelijke hulpen bij het project Schots & Scheef. Lijkt het jou wat om in dit project je hart voor de zorg uit te dragen dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij hebben een zorgpost in de nabijheid van onze zelfstandige woningen en vragen 24 uurs zorg o.a. afroep. Je komt in dienst bij zorgorganisatie de NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties)  

Voor vragen over de verschillende profielen die horen bij de gestelde vacatures  kun je mailen naar personeelszaken@nncz.nl.

Jouw werkzaamheden:
Als professional ondersteun je bij de dagelijkse zorg van bewoners van Schots & Scheef en bied jij de zorg aan die nodig is. De werkzaamheden variëren van huishoudelijke taken tot complexe verpleegkundige zorg. Het uitgangspunt is dat de zorgvrager na jouw komst een glimlach op zijn/haar gezicht heeft en jij de deur uit gaat met een voldaan gevoel!

Het team:
Je werkt in een nieuw en enthousiast team. Jij en jouw collega’s hebben de ruimte om samen met de bewoners van Schots & Scheef een succes te maken van deze unieke vorm van samenleven en zelfstandigheid, ook bij grote en complexe zorgvragen.

Nadere informatie:
Pas jij in bovenstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemiek Hazenberg (Coördinator) via telefoonnummer: 0657564016 of 0651950417.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. 

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ180927 per mail tot 11 oktober 2018  worden gestuurd naar NNCZ, afdeling P&O: sollicitaties@nncz.nl.

Sollicitatiegesprekken:
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 15 oktober 2018.

 

 

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.