A
A
A

Zelfstandig wonen Noordbroek

Wilt u liever samen eten, een spelletje doen en samen met anderen de dag doorbrengen? Dan is de dagontmoeting die we u bieden in de locatie van het woonzorgcentrum Gockingaheem misschien iets voor u.

De dagontmoeting wordt afgestemd op uw wensen.

Contact

“Anderen ontmoeten, dat vind ik fijn!”

Professionele medewerkers en vrijwilligers begeleiden de activiteiten. U kunt één of meerdere dagen per week deelnemen aan dagontmoeting. Als u ook een vervoersbehoefte heeft en u kunt hierin niet voorzien, dan is ondersteuning hierbij ook mogelijk.

Vergoeding dagontmoeting Noordbroek

In sommige situaties wordt de dagontmoeting vergoed door de gemeente. Wij kunnen u ondersteunen om hiervoor een indicatie aan te vragen.

Meer informatie over dagontmoeting Noordbroek?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Hoe wij uw gegevens verwerken, vindt u in onze privacyverklaring.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier