A
A
A

dagontmoeting Haren

Wilt u een zinvolle invulling van uw dag? Dan is de dagontmoeting misschien iets voor u. Het belangrijkste is u een waardevolle dag te bieden en  deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contact

Dagontmoeting afgestemd op uw wensen

Professionele medewerkers en vrijwilligers begeleiden de activiteiten. U kunt één of meerdere dagen per week deelnemen aan de dagontmoeting.

Vervoer dagontmoeting Haren

Als u een vervoersbehoefte heeft en u kunt hierin niet voorzien, dan is ondersteuning mogelijk.

Deelnemen aan de dagontmoeting Haren?

Voor deelname aan de dagontmoeting is geen indicatie nodig.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier