Samen van waarde

Coördinator Vrijwilligerswerk/Activiteitenbeg.

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor het werkgebied Centrum op zoek naar een:

Coördinator Vrijwilligerswerk/Activiteitenbeg.

-12 tot 16 uur per week-

Functiebeschrijving
Als vrijwilligerscoördinator/activiteitenbegeleider  houd je je bezig met het coördineren, realiseren en uitvoering geven aan het vrijwilligerswerk binnen de, door de NNCZ, aangegeven richtlijnen. Je draagt zorg voor een goede samenwerking en afstemming tussen vrijwilligers en beroepskrachten.  Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van vrijwilligers en zorgt voor de plaatsing en introductie binnen de organisatie. Daarnaast begeleid je vrijwilligers bij hun taakuitvoering en besteed je aandacht aan de individuele belangen. Je onderhoudt contacten met verschillende maatschappelijke instanties en neemt deel  aan vergaderingen. Tevens verzorg je de roosters van de vrijwilligers en ben je verantwoordelijk voor de administratie. Je ontwikkelt en coördineert de uitvoering van activiteiten in overeenstemming met de zorgleefplannen van de cliënten.

Functie-eisen
– Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO niveau 4 opleiding en hebt relevante werkervaring met betrekking tot vrijwilligerswerk;
– Je bent in staat om verschillende werkzaamheden van de diverse onderdelen binnen de organisatie met elkaar in verband te brengen;
– Eigenschappen van jou zijn: nauwkeurig, oplettend én integer;
– Je bent in staat om problemen op te lossen, initiatieven te nemen en voorstellen te doen ten aanzien van vrijwilligerswerk;
– Beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid met het oog op rapportage en de diverse in- en externe contacten.

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. De functie is voor bepaalde tijd in verband met  ziektevervanging. Je wordt ingeschaald volgens FWG in functiegroep 40.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Erna van de Molen (gebiedsleidinggevende, Centrum) via  0651870672.

Sollicitaties
Enthousiast geworden? Dan kun je je sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181128 mailen naar sollicitaties@nncz.nl. Dit kan tot 12 december 2018.

 

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.