Samen van waarde

Bewoners Woonzorgcentrum de Zonnehof in quarantaine

In Woonzorgcentrum de Zonnehof zijn op meerdere etages medewerkers en bewoners positief getest op het coronavirus. Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, zijn bewoners van het woonzorgcentrum (preventief) in quarantaine. De besmette medewerkers zijn thuis in quarantaine.  

Maatregelen  

We staan in nauw contact met de GGD. Alle  medewerkers van Woonzorgcentrum de Zonnehof worden voorafgaand aan hun dienst preventief getest. In verband met de quarantainemaatregelen is bezoek aan bewoners van het woonzorgcentrum momenteel niet mogelijk. De situatie is uiteraard zeer vervelend voor zowel de bewoners, hun naasten en de medewerkers. Wij streven ernaar deze periode zo kort mogelijk te laten duren. Daar waar mogelijk stimuleren we contact via telefoon of video.  

Bezorgen en afhalen benodigdheden 

Het is mogelijk om benodigdheden voor een bewoner te bezorgen of af te halen. U kunt aanbellen bij de voordeur van het woonzorgcentrum en een tas met de naam en het appartementnummer afleveren. Wij brengen de benodigdheden naar het appartement van de bewoner. Ook kan uw naaste bijvoorbeeld wasgoed of post door u laten afhalen. Wij zorgen ervoor dat het bij de receptie komt te liggen en u het bij de voordeur kunt afhalen.   

Meer informatie 

Zijn er bijzonderheden of onduidelijkheden, dan kunt u zich wenden tot onze medewerkers  of de gebiedsleidinggevende. Voor vragen aan de NNCZ betreffende het coronavirus is het volgende telefoonnummer tijdens kantooruren beschikbaar; tel.nr.: 0800-7076. Ons reguliere nummer 0528-200200 blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen.