Samen van waarde

belangstelling HBO-V

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij verlangens van onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Ben jij ambitieus, wil jij je verder ontwikkelen van MBO naar HBO en gebruik maken van toekomstige mogelijkheden? De NNCZ komt namelijk graag in contact met jou als je de opleiding HBO-V in een werken-en-leren-variant wilt volgen. Wij verwachten in 2020 opnieuw kansen te kunnen bieden en registeren graag alvast jouw belangstelling.

Verpleegkundige niveau 6

in opleiding

uren bespreekbaar;

minimaal 24u per week

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze mogelijkheid?

Jij combineert jouw baan binnen de NNCZ als verpleegkundige niveau 4 met het volgen van een HBO-V programma in een werken-en-leren-variant. De mogelijkheid bestaat dat jij gedurende jouw opleiding als bijvoorbeeld wijkverpleegkundige (i.o.) werkzaam bent. Je levert vanuit je functie van verpleegkundige niveau 4, maar ook als wijkverpleegkundige i.o., een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van het primair proces. De duur van de opleiding tot bachelor verpleegkundige is gemiddeld 2,5 tot 3  jaar.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Verpleegkundige niveau 6 i.o.?

Jij wilt als geen ander jouw loopbaan in de ouderenzorg voortzetten en hebt minimaal de opleiding verpleegkundige niveau 4. Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen en denkt in kansen. Je durft het handelen van jezelf en collega’s kritisch te benaderen en bespreekbaar te maken. Of jij nu samenwerkt of zelfstandig werkt, jij draait je hand er niet voor om. Tevens ben jij continu op zoek naar mogelijkheden om zowel jezelf als collega’s verder te helpen.

Je bent betrokken bij het proces van kwaliteitsverbetering en je hebt een sterke focus op goede samenwerking binnen het intramurale team of  binnen je team in de wijk. Daarbij werk je samen met jouw gebiedsleidinggevende, teamleden, praktijkexpert, coach, behandelaren en externe professionals.

En als ik aan het werk ga als Verpleegkundige niveau 6 i.o., wat mag ik dan verwachten?

De kans om jouw talenten verder te ontwikkelen en je loopbaan in de zorg verder vorm te geven. Alle opleidingskosten worden vergoed door de NNCZ, een deel van de lestijd wordt als werktijd gecompenseerd. Uiteraard ga jij ook een leer/arbeidsovereenkomst aan met de NNCZ.

Ik ben overtuigd! Hoe kan ik mijn belangstelling kenbaar maken?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cees Oprins (Expert Leren en Ontwikkelen) telefoonnummer 06-30476223. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Wij registreren graag jouw belangstelling

Wij registeren graag jouw belangstelling. Stuur hiervoor een mail naar sollicitaties@nncz.nl Zodra wij weer vacatures hebben, attenderen we je en kun je de gelegenheid te baat nemen om te solliciteren.