Samen van waarde

Assistent Wonen en Zorg, Thuiszorg

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Voor ons werkgebied Grijpskerk e.o. zijn wij op zoek naar een:

Assistent Wonen en Zorg, Thuiszorg
12 – 16 uur per week

Functiebeschrijving:
Je verleent zorg vanuit de zorgvisie en het individuele zorgleefplan, waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn. Tevens levert de medewerker een bijdrage aan de organisatie van het eigen werk en dat van het team.

Functie-eisen:
– Diploma Helpende niveau 2;
– Affiniteit met PG bewoners;
– Respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
– Het kunnen werken in een team;
– Collegialiteit, zelfstandigheid, meedenkend, verantwoordelijkheidsbesef;
– Werkervaring in een kleinschalige woonsetting is een pre.

Wie ben jij:
Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Een goed geregeld pakket van: salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT. Daarnaast een zorgvuldig en vitaal arbeidsomstandigheden pakket en een echte dynamische uitdaging. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met kans op een vast dienstverband. De functie is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 25.

Sollicitaties:
Enthousiast geworden? Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ181220 middels onderstaand formulier worden ingestuurd. Dit kan tot 2 januari.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jessica v/d Eide via telefoonnummer 0630412180.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.