Samen van waarde

Assistent Wonen en Zorg

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

De NNCZ is voor het werkgebied Hollandscheveld e.o. op zoek naar een:

Assistent Wonen en Zorg

Functiebeschrijving:
Als Assistent Wonen en Zorg verricht je ondersteunende werkzaamheden in de dagelijkse ADL-taken. Vervolgens biedt je ondersteuning bij de verschillende activiteiten op de woongroep. Dit doe je vanuit ons zorgvisie en het individuele zorgleefplan, waarbij het bieden van structuur en veiligheid in de woon- en leefsituatie de uitgangspunten zijn.

Functie eisen:

  • Diploma Helpende niveau 2;
  • affiniteit met PG bewoners;
  • respectvolle omgang met zorgvragers en collega’s;
  • werkervaring in een kleinschalige woonsetting is een pre.

Wie ben jij:

Je bent gemotiveerd, creatief, klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent een doener, denker en verbinder en werkt graag samen met anderen, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan snel schakelen en weet humor op zijn waarde te schatten.

Nadere informatie:
Ben jij enthousiast geworden dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hilda de Ruijter (gebiedsleidinggevende) via telefoonnummer: 0528-348248.

Overige informatie:
De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is werkzaam in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Noordbroek en Grijpskerk e.o. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.nncz.nl.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT:
Wat bieden wij? Salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de CAO VVT en overige arbeidsvoorwaarden, maar wat net zo belangrijk is een baan met uitdaging. De arbeidsovereenkomst is in de eerste instantie voor bepaalde tijd, met kans op een vast dienstverband. De arbeidsuren kunnen in overleg worden vastgesteld. De functie van Assistent Wonen en Zorg is volgens FWG ingeschaald in functiegroep 25.

Sollicitaties:
Sollicitaties kunnen onder vermelding van vacaturenummer NNCZ190416 middels onderstaand formulier tot 1 mei 2019 worden ingestuurd.

Naam*

E-mail adres *

Telefoon*

Vacaturenummer *

Hoe heb je de vacature gevonden?*

CV *

Sollicitatiebrief *

Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.