Samen van waarde

Aanscherping maatregelen in Woonzorgcentrum de Zonnehof Haren door besmettingen 

In Woonzorgcentrum de Zonnehof in Haren zijn helaas besmettingen met het coronavirus vastgesteld bij cliënten en medewerkers. De besmette bewoners en medewerkers zijn in quarantaine. Bewoners die in contact zijn geweest met de besmette medebewoners of medewerkers zijn preventief in quarantaine.  

Maatregelen

We staan in nauw contact met de GGD. Gezien de situatie worden de extra maatregelen voorlopig gehandhaafd, waaronder het ontvangen van maximaal 1 bezoeker per week (zoals eerder vermeld,  is in individuele situaties in overleg maatwerk mogelijk). Om te voorkomen dat het virus zich verder verspreid is ons deurbeleid aangepast. Bezoek kan aanbellen bij de voordeur en wordt vervolgens naar de lift begeleid. De algemene voorzieningen op de begane grond, zoals het restaurant en de winkel, blijven tot nader order gesloten.  

Voor zowel bewoners als hun naasten is de situatie uiteraard zeer vervelend. Daar waar mogelijk stimuleren we contact via telefoon of video zoals Skype of Facetime. 

Meer informatie

Zijn er bijzonderheden of onduidelijkheden, dan kunt u zich wenden tot onze medewerkers  of de gebiedsleidinggevende. Voor vragen aan de NNCZ betreffende het coronavirus is hetvolgende telefoonnummer tijdens kantooruren beschikbaar; tel.nr.: 0800-7076. Ons reguliere nummer 0528-200200 blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen.