A
A
A

Jannes van der Sleedenhuis

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in een van de woonzorgcentra van het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen.

Er zijn vijf locaties met mooie appartementen waar kleinschaligheid, professionele en liefdevolle zorg voorop staan. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag ondersteuning en behandeling bieden.

Contact

Contactgegevens Jannes van der Sleedenhuis

Stephensonstraat 1

7903 AS Hoogeveen

Tel: 0528 200 200

Samen kijken naar uw wensen

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, welke noodzakelijk zijn en hoe wij u de zorg het beste kunnen aanbieden. Cliënten in het Jannes van der Sleedenhuis wonen en leven in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep.

Faciliteiten woonzorgcentrum

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van de wijk of de buurt. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant, het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen uw zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Meer informatie over woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.

Vestigingen Jannes van der Sleedenhuis

Jannes van der Sleedenhuis De Vecht

Lees verder

Jannes van der Sleedenhuis De Kaap

Lees verder

Jannes van der Sleedenhuis Krakeel

Lees verder

Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos

Lees verder

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier